Doradztwo dla gastronomii

Opierając się na wieloletnim doświadczeniu i bardzo dobrej znajomości branży HoReCa, proponujemy Państwu usługi z zakresu doradztwa dla gastronomii.

Wiedzę, umiejętności i najlepsze praktyki wykorzystujemy, aby wspierać Klientów w budowaniu optymalnych standardów i procedur nowoczesnego zarządzania.

Nasza oferta umożliwia skorzystanie z profesjonalnego wsparcia na każdym etapie i każdym polu funkcjonowania zakładu gastronomicznego.

Wysoka jakość świadczonych usług przekłada się na wymierne rezultaty finansowe naszych Klientów.

Zakres doradztwa

dla restauracji już otwartych:

  • analiza efektywności działalności
  • analiza zatrudnienia i weryfikacja struktury organizacyjnej
  • obliczanie food coast, beverage coast (inaczej Bar Coast)
  • bieżący controlling i audyty
  • projektowanie procedur kierowania i zarządzania restauracją
  • opracowanie strategii marketingowej
  • analiza rynku i konkurencji

dla restauracji które dopiero powstaną:

  • planowanie inwestycji
  • analiza rynku i konkurencji
  • ocena ryzyka i opłacalności planowanego przedsięwzięcia
  • oszacowanie stopy zwrotu inwestycji
  • określenie zakresu działalności
  • określenie wysokości f&b coast
  • projektowanie struktury organizacyjnej
  • określenie kompetencji na poszczególnych stanowiskach
  • opracowanie standardów pracy

W celu zapoznania się ze szczegółami oferty prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy, gdyż każdy projekt doradczy opracowujemy w oparciu o indywidualne potrzeby i oczekiwania Klienta.

Spółka jawna - Jelenia Góra

Firma   /   Oferta   /   Współpraca   /   Galeria   /   Kontakt
Wykonanie: Lakre.pl